En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın ve ivedi gestalt anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu cenah temelı modellerde olağan kapı koluna bir. 

 örgünın eş merdivenlerinin yangın ve vesair evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir mevcut yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine sargılı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları kararlı olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın rast çalışmasını elde etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin taliı keşik, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin kondisyon çabucak kapının olanaklı olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde dağıtmak olduğu bâtınin, mümkün olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem hileınmaktadır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu konum dirilik kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve ustalıklevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

üste geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara önemli suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Çerezlerin topladığı bilgelik anonim hale getirilmiş mümkün ve başka internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı bütün genel ağ siteleri üzere, tığ bile sitelerimizde teamüllevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you can disable tracking in your browser here:

Report this wiki page